High quality services and products - satisfied customers

O PIŠKOTKIH

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih napravah shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Z novo zakonodajo (ZEKom-1) je prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

 

KAJ SO PIŠKOTKI

So informacije o aktivnostih uporabnika na spletu, ki jih večina spletnih strani shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotkiniso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

 

UPORABA PIŠKOTKOV

Naše spletne strani in aplikacije uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo piškotke, predstavljene v sledeči tabeli.

  

Ime piškotka

Namen

Trajanje

PHPSESSID

Osnovno delovanje spletne strani 

seja

jfcookie   1 dan
jpanesliders_panel-sliders   seja

  

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.
Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.
• Chrome
• Firefox
• Internet Explorer
• Opera
• Safari

Quick contact

   con address   Kolodvorska ulica

          3230 Šentjur

   con tel   +386 (0)3 746 27 16

   con fax   +386 (0)3 746 27 20

   con info    info@ispio.si

Certificate ISO 9001

BV Certification_ISO_9001

 
 

Pravne informacije